Уманчанин зібрав у своїй квартирі наркопритон

Уманчанин зібрав у своїй квартирі наркопритон

У власній квартирі 30-річний уманчанин організував та утримував місце для незаконного вживання, виробництва та виготовлення наркотиків. У ході обшуку домоволодіння працівники поліції вилучили ряд доказів протиправної діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У вказаній квартирі під час обшуку, окрім 30-річного власника, перебували 23-річна уродженка Христинівки та 35-річний житель міста Умань. Вони, як з’ясувалося, спільно вживали та виготовляли наркотики. У помешканні виявили та вилучили підручні прилади для виготовлення наркотичної речовини: скляні колби, трубки, білу порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, шприци з речовиною темно-бурого кольору, різного роду рідини, які мали різкий запах спирту, ацетону, бензину та металевий предмет схожий на гранату РГД-1. Вилучені предмети направлено для проведення відповідного експертного дослідження.

Власник домоволодіння розповів, що нещодавно у його квартирі почали проживати вказані особи, які займалися виготовленням амфетаміну. В подальшому, виготовлену наркотичну речовину незаконно вживали з іншими наркозалежними особами, які приходили до оселі.

Слідчими Уманського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за статтею 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x