Черкаські рятувальники провели турнір з міні-футболу та волейболу

Черкаські рятувальники провели турнір з міні-футболу та волейболу

Міні-турнір з міні-футболу та волейболу серед чотирьох кращих фізкультурних колективів Управління ДСНС України в Черкаській області відбувся 18 квітня на спортивному майданчику 19-ої Державної пожежно-рятувальної частини 1-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні ПАТ «Азот». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Турнір було присвячено відкриттю «Літнього спортивного сезону Управління – 2016», а також 30-м роковинам катастрофи на Чорнобильській АЕС.

З привітальним словом до збірних команд звернувся перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Озеран, який побажав спортсменам-рятувальникам спортивного завзяття та успіхів.

Поклавши квіти до меморіалу Слави, учасники змагань хвилиною мовчання вшанували пам\’ять усіх Героїв Чорнобиля. Після чого господарі підняли Державний Прапор України, та разом із іншими учасниками виконали Гімн.

Участь у змаганнях взяли 4 кращі команди з підрозділів Черкаського гарнізону, серед яких представники двох Державних пожежно-рятувальних загонів, команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення та команда Управління ДСНС.

У напруженій безкомпромісній боротьбі між суперниками, які відмінно знають один одного, перемогу у футбольному турнірі цього разу святкувала команда Аварійно-рятувального загону спецпризначення, а у волейбольному протистоянні кращими стали спортсмени Управління ДСНС.

За переможці були нагороджені грамотами та кубками.

Головний суддя змагань Сергій Озеран підкреслив:
– Приємно, коли спорт виконує найбільш важливу функцію – об’єднувальну. Колективи вкотре довели, що спортивне протистояння лише загартовує дружні стосунки.

Він також наголосив, що літній сезон обіцяє бути спекотним, адже фізкультурному колективу Управління доведеться у непростій боротьбі із іншими фізкультурними колективами силових відомств захищати отриманий у сезоні 2014-2015 роках Чемпіонський статус.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x