Відбувся творчий звіт Корсунського ЦДЮТ

Відбувся творчий звіт Корсунського ЦДЮТ

«Працюємо на результат», – це підкреслила у своєму виступі після творчого звіту директор Корсунь-Шевченківського районного центру дитячої і юнацької творчості Тетяна Фурса.

– Усі мали змогу переконатися, наскільки талановиті, працьовиті й наполегливі наші вихованці, яких вагомих успіхів у творчому розвитку досягли за цей навчальний рік. Своїх наставників і батьків діти порадували численними відзнаками на конкурсах та фестивалях: це 34 нагороди міжнародних конкурсів, 83 – всеукраїнських, 73 – обласних та 90 – районних, – повідомила директор. – Усі діти талановиті, і наш колектив уміло й кваліфіковано розкриває і розвиває їхні здібності, допомагаючи стати багатогранними особистостями.
Подяки були оголошені керівникам танцювального клубу «Фієста» Жанні Лисенко, вихованці якої привезли до Корсуня-Шевченківського 15 міжнародних нагород, Віталію Любку – 7 таких відзнак та Аллі Іваненко – 5 нагород.

Перед цим глядачі мали змогу бачити й чути, якого високого рівня виконавської майстерності досягли вихованці центру. Зал не раз вибухав оплесками і вигуками «Молодці!» Адже неможливо було стримати емоції, коли зі сцени звучали патріотичні пісні про Україну, поезія Тараса Шевченка і присвята Кобзареві, коли переможці престижних європейських конкурсів Марія Алексанова та Євгеній Квітка танцювали запальні «Пірати Карибського моря», а Інна Симоненко та Віталій Сердюк зачарували «Вічним коханням». Та що говорити про старших – найменшенькі, ще дошкільнята зі студії раннього розвитку «Чарівний ліхтарик» захопили і насмішили глядачів кумедною композицією «Ведмідь і Машки» (Машеньок було більше десятка).

Понад дві години на сцені районного будинку культури і у фойє, де гуртківці розгорнули виставку різних робіт , тривав творчий звіт. У ньому взяли участь загалом близько 500 вихованців, а концерт складався з 34 номерів. Вагомий творчий доробок!
Директор центру подякувала за підтримку і співпрацю найактивнішим батькам. Від їх імені Марина Рябуха сказала: «Дякуємо колективу центру дитячої та юнацької творчості за турботу про духовний розвиток наших дітей. Ви нам дуже потрібні!»

Людмила Моренко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x