У Черкасах затримали наркозбувача

У Черкасах затримали наркозбувача

Близько 100 грамів амфетаміну, який був розфасований для продажу, 10 грам канабісу та кошти, отримані від незаконного обігу наркотиків, було виявлено та вилучено під час особистого огляду та обшуку помешкання черкасця. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності затримали 34-річного жителя Черкас, який причетний до зберігання та збуту наркотичних засобів. Під час проведення особистого огляду правоохоронці виявили та вилучили 14 грам психотропної речовини – амфетаміну.

У його помешканні виявлено та вилучено ще 80 грам тієї ж психотропної речовини, 10 грам канабісу та пристрій для вживання наркотичних засобів, а також кошти в сумі 500 гривень, здобуті від незаконного обігу наркотиків.

Як повідомив начальник Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за даним фактом слідчим відділом Головного Управління Національної поліції в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

На даний час підозрюваний затриманий та взятий під варту. За вчинене зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x