Черкащанин поїде на Олімпіаду в Сочі

Черкащанин поїде на Олімпіаду в Сочі

Майстер спорту України із лижних гонок та біатлону, черкащанин Григорій Вовчинський візьме участь у Зимовій Олімпіаді в Сочі. Спортсмен увійде до української збірної на Паралімпійських іграх. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Цього разу Черкащину представлятиме лише один спортсмен, – говорить головний спеціаліст відділу спорту та молодіжної політики Черкаської ОДА Дмитро Дзьобай. – Це неодноразовий чемпіон України, переможець кубку світу зимових видів спорту 2009 року та бронзовий призер Чемпіонату світу з біатлону та лижних гонок 2009 року у Фінляндії. Він народився 4 липня 1988 року в с. Білоусівка Драбівського району, закінчив ННІ фізичної культури, спорту та здоров\’я Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького. Займається лижними гонками та біатлоном в Черкаському облцентрі «Інваспорт».

На жаль, із самим спортсменом «Новій Добі» поспілкуватися не вдалося, оскільки нині він перебуває за кордоном, а після повернення відразу відправиться на змагання.

Черкащанин поїде на Олімпіаду в Сочі

Черкащанин поїде на Олімпіаду в Сочі

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x