УДПУ розвиває співпрацю із польськими партнерами

УДПУ розвиває співпрацю із польськими партнерами

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини зустрічав делегацію Інституту Європейської культури Познанського університету імені Адама Міцкевича у місті Гнєзно (Республіка Польща) на чолі із директором Інституту професором Лешеком Мрозевичем. У складі делегації також були заступник директора з міжнародного співробітництва, доктор Катажина Єндращик та професор Орест Красівський. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Під час зустрічі із поважними гостями ректор УДПУ, професор Олександр Безлюдний та проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва, професор Владилена Сокирська обговорили перспективи подальшої співпраці, зокрема щодо реалізації програми подвійного диплома, яка триває з 2009 року, ключові аспекти наукового співробітництва, зокрема спільну реалізацію наукових проектів, стажувань науково-педагогічних працівників.

УДПУ розвиває співпрацю із польськими партнерами

Польська делегація зустрілася також із студентами Уманського державного педагогічного університету, ознайомила їх з основними напрямами діяльності Інституту Європейської культури Познанського університету імені Адама, матеріально-технічною базою інституту та з умовами участі у програмі подвійного диплома, в рамках якої студенти уманського вишу можуть здобути додаткову спеціальність за напрямом «Європейська комунікація».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x