Жительку Золотоноші обікрав нетверезий сусід

Жительку Золотоноші обікрав нетверезий сусід

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, обікрав свою сусідку. Його було затримано, коли він у своєму дворі розрізав на дрібні частини викрадений паркан. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Золотоніського відділу поліції звернулась 50-річна місцева жителька. Жінка розповіла поліцейським, що з її сараю викрадено металеві деталі для нового паркану. Також жінка виразила підозру у причетності до крадіжки свого сусіда – вона через паркан бачила, як чоловік різав болгаркою металеві предмети, схожі на викрадені.

Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, знайшла підозрюваного в дворі свого домоволодіння. Він був у стані алкогольного сп’яніння і болгаркою перерізав металеві предмети, серед яких правоохоронці знайшли викрадені. Його запросили до поліції для дачі показів. Чоловік зізнався, що перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на територію домоволодіння потерпілої. Побачив відчинений сарай, звідки викрав металеві деталі. Чому він так вчинив, пояснити не зміг.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x