Лисянські школярі навчали малечу берегти природу

Лисянські школярі навчали малечу берегти природу

Акцію до Дня довкілля та з нагоди закриття всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» провели учні Лисянського шкільного лісництва. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Юні лісівники розповіли вихованцям Лисянського дитячого садочка «Веселка» про правила безпечного відпочинку та дотримання чистоти у лісі. Для цього підготували спеціальну програму. Поданий у віршованій та доступній формі матеріал малеча сприймала захоплено. А по закінченню виступу школярів діти наперебій відповідали на запитання керівника шкільного лісництва про те, як треба себе поводити у лісі та який ліс потрібно залишити після себе.

Дітлахи надійно засвоїли, що виходячи з лісу після відпочинку, необхідно озирнутися і подивитись, чи залишився ліс у такому стані, яким він був до твого приходу.

По завершенню заходу на території ігрового майданчика було висаджено два клени та встановлено дерев’яний столик з лавочками, де малеча буде відпочивати та проводити заняття на свіжому повітрі.

Подбав про такий подарунок Лисянський лісгосп. За словами його керівника Володимира Штанька, формувати екологічну культуру і правила поведінки в лісі потрібно змалечку. – І дуже приємно, що з просвітницькою місією нам допомагають учні шкільного лісництва. Адже це означає, що знання та досвід, якими ми ділимося з юним поколінням, не є марними, а дають корисний результат, – зауважив керівник лісгоспу.

Вдячні діти охоче допомагали юним природолюбам упродовж усієї акції та отримали незабутні враження від візиту лісівників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x