Лікар збував наркозалежним «Трамадол» на Звенигородщині

Лікар збував наркозалежним «Трамадол» на Звенигородщині

На Звенигородщині поліцейські затримали дільничного лікаря, який збував наркозалежним сильнодіючі медпрепарати. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Звенигородського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що сімейний лікар однієї із лікарень району, збуває сильнодіючі лікарські засоби наркозалежним особам.

Для перевірки даної інформації правоохоронці організували та провели оперативну закупівлю, під час якої задокументували факт збуту 62-річним лікарем 10 капсул «Трамадолу» за 220 гривень. При особистому обшуку поліцейські також виявили ще 20 капсул тієї ж речовини та 10 пігулок лікарського засобу «Соннат». Як з’ясувалося у процесі слідства, зловмисник мав вільний доступ до препаратів. Маючи власну печатку, він виписував рецепти пацієнтам із залученням даних засобів. Надлишок таблеток залишав собі, які потім збував.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції правопорушнику оголошено про підозру за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x