Канівчанки завоювали медалі на чемпіонаті з аеробіки у Львові

Канівчанки завоювали медалі на чемпіонаті з аеробіки у Львові

Дівчата з команди «Тайфун» ДЮСШ Зеніт м. Канева завоювали медалі на відкритому Чемпіонаті ЦР ФСТ «Україна» зі спортивної аеробіки, що проходив 21-23 квітня на території Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Kanos».

У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва, Одеси, Львова, Южноукраїнська, Броварів, Кривого Рогу, Канева та інших міст України.

І, попри шалену конкуренцію, дівчата з команди «Тайфун» ДЮСШ Зеніт м. Канева довели, що вони одні з найкращих та завоювали заслужені медалі.

В категорії «діти базова вправа» 1 місце завоювали: Луговська Зорислава, Басараб Ганна, Кудряшова Таїсія, Харчик Вероніка, Приймак Марта, Дащенко Каріна та Шульга Каріна.

В категорії «діти базова вправа» 3 місце завоювали: Сидоренко Софія, Гребенник Альона, Левіт Діана, Червинська Олена, Шелудько Анастасія, Линник Анастасія, Письменна Марія та Донець Аліна.

В категорії «кадети базова вправа» 2 місце завоювали: Мисюкевич Ганна, Приймак Катерина, Голубова Анастасія, Риженко Ганна, Заміховська Анастасія, Коваленко Ганна, Романенко Яна та Ваганова Єлизавета.

Тренер команди – Оксана Шевченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x