Майже 90 тис черкащан долучилися до Дня благоустрою

Майже 90 тис черкащан долучилися до Дня благоустрою

У межах щорічної акції «За чисте довкілля» минулої суботи на Черкащині висадили 18,2 тисячі дерев та 5,8 тисячі кущів, ліквідували більше тисячі несанкціонованих сміттєзвалищ загальним обсягом 5,9 тисячі метрів кубічних. Про це повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Андрій Липкань. За його словами, жителі області упорядкували 1 114 братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань, облаштували майже 1 000 в’їздів до населених пунктів, 746,6 га територій парків, скверів, алей та інших об’єктів масового перебування, 1,5 тисячі дитячих та спортивних майданчиків. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Долучилися ж до робіт з благоустрою населених пунктів Черкащини 87 тисяч жителів області, зокрема, працівників державних установ та підприємств різної форми власності, студентської та учнівської молоді. Окрім того, до громадських робіт залучили близько 3 тисяч безробітних, які перебувають на обліку в центрах занятості.
– В акції по місту Черкаси ми залучили близько 400 працівників структурних підрозділів облдержадміністрації, інших територіальних підрозділів центральних органів влади, – зазначив Андрій Липкань. – Тут учасники акції зібрали понад 72 кубометри сміття, упорядкували прилеглі території адміністративних будівель. Водночас ми забезпечили їх пакетами для сміття, організували вчасне вивезення його спецавтотранспортом.

Довідково:
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р в області протягом квітня – травня проходить постійно діюча всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» та день благоустрою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x