3-річній дівчинці з Черкаського району потрібна допомога на хіміотерапію

3-річній дівчинці з Черкаського району потрібна допомога на хіміотерапію

3-річній Аріні Качковенко із села Леськи на Черкащині потрібна допомога. Дівчинка лікується в обласному онкодиспансері. В неї виявили саркому Юінга. 2 місяці тому дитина перенесла операцію. З кінця березня приймає хіміотерапію. Дівчинка пройшла 2 курси, попереду ще 4. Один курс лікування обходиться в 15 тис.грн. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту gazeta.ua.

3-річній дівчинці з Черкаського району потрібна допомога на хіміотерапію
«У нас взимку був випадок, що Арінка впала з ліжка. Синців ніде не було, рентген зробили, теж все добре. Але дитина згодом почала плакати ночами, скаржилася, що болить спинка. А потім дійшло, що біль турбував ледве не кожні 2 год. В кінці січня Арінка почала шкандибати. Медсестра з дитячого садочка порадила звернутися до ортопеда. Ми поїхали в обласну дитячу лікарню. Ортопед по своїй частині нічого не виявив. Нейрохірург направив на ультразвукове обстеження нирок. Там теж було все добре. Невролог рекомендував зробити МРТ хребта, обстеження показало пухлину. Нас відразу направили в Київ в інститут нейрохірургії», – розповіла мати дівчинки 24-річна Людмила Качовенко.

3 лютого Арінку прооперували. Операція обійшлася в 20 тис.грн. Через місяць дівчинку направили на лікування в Черкаський обласний онкодиспансер. Потім вона перенесла вже 2 курси хіміотерапії і реабілітацію. Всього треба пройти 6 курсів.
«Перший курс нам обійшовся у 15 тис. грн. Скільки грошей пішло на другий, ще не підраховувала. Чеки зберігаю. Лікарі поки що ніяких прогнозів не дають. Прошу людей допомогти на лікування Арінки. Буду вдячна будь-якій допомозі», – сказала Людмила.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку – 5168 7572 5103 1326 (Качковенко Людмила Георгіївна), тел.: (098) 395-64-08.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x