В уманчанина вилучили опій

В уманчанина вилучили опій

Співробітниками Уманського відділення поліції вилучено шприц з нарковмісною речовиною у 38-річного місцевого жителя. За фактом незаконного зберігання наркотиків відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 38-річного уманчанина працівники поліції виявили шприц, заповнений речовиною темно-бурого кольору. При появі працівників поліції чоловік намагався позбутися даної речовини.

Проте шприц вилучили та направили на дослідження до Черкаського науково-дослідного експертного центру. За висновками експертів, вилучена речовина – особливо небезпечний наркотичний засіб опій ацетильований, обіг якого в Україні заборонено.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського відділення поліції відкрито кримінальне провадження передбаченого частиною 1 статті 390 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x