На Канівщині обікрали дачу жителя Черкас

На Канівщині обікрали дачу жителя Черкас

Із приміщення зловмисники викрали мішок цукру та електропіч. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернувся 59-річний чоловік. Він розповів, що проживає у місті Черкаси. Цього разу коли приїхав навідатись до свого дачного будинку у селі, то виявив вибите вікно, а з середини приміщення викрадено мішок цукру та електропіч.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що днями біля будинку потерпілого люди бачили, як двоє чоловіків на возику перевозили речі, про які розпитували поліцейські. Осіб встановили: ними виявились жителі одного із сіл району. На подвір’ї обох зловмисників правоохоронці виявили викрадені речі потерпілого.

Слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x