Голосування за «ProZorro» в Черкасах зірвали

Голосування за «ProZorro» в Черкасах зірвали

Після кількагодинного обговорення Черкаська міська рада так і не змогла проголосувати за впровадження системи електронних закупівель ProZorro. Проект виносив на голосування депутат міськради від «Самопомочі» Олексій Романов. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Інфоміст».

За пропозицією депутата міськради від Партії вільних демократів Тараса Коломійця, питання розглянули одним із перших, а не 36, як воно було в порядку денному. За словами депутата, ще у грудні 16 депутатів підписалися під зверненням до міського голови скликати сесію для розгляду цього питання.

Водночас секретар міськради Олександр Радуцький наполягав на голосуванні за ProZorro в іншій редакції – департаменту економіки та розвитку. Головною відмінністю проектів є те, що у варіанті департаменту немає можливості користуватись системою під час замовлення робіт, а не товарів.

Після голосування за передавання тролейбусів у засіданні оголосили перерву, після якої міський голова Анатолій Бондаренко поїхав на зустріч із ветеранами. Після перерви в залі були 33 депутати.

– Прошу закрити депутатське засідання і доручити комісії на базі двох проектів створити один і працювати на благо громади, – зазначив депутат міськради від «Батьківщини» Юрій Тренкін. Секретар міськради Олександр Радуцький закрив засідання. Присутні активісти зустріли таке рішення вигуками «Ганьба». Одразу після слів Радуцького в залі увімкнули гімн.

Нагадаємо, журналісти \”Нової Доби\” дослідили, що принесе впровадження системи електронних закупівель місту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x