На Канівщині поменшало безробітних

На Канівщині поменшало безробітних

Протягом першого кварталу зафіксоване зменшення кількості осіб, які стоять на обліку по безробіттю у Канівському центрі зайнятості. Про це повідомила на апаратній нараді в Канівській РДА очільниця Канівського міськрайонного центру зайнятості Надія Коломієць. «Нова Доба» дізналася про це з сайту «Kanos».

За її словами, протягом січня-квітня 2016-ого року на обліку у Центрі зайнятості перебувало 478 безробітних, що на 12,6 % менше, ніж за аналогічний період минулого року.

На облік за цей час взяли 141 особу, а працевлаштувати вдалося 115 безробітних (із них 47 осіб із числа сільських жителів). Ще 70 осіб пройшли професійне навчання.

Також, за даними керівника Канівського міськрайонного центру зайнятості, за період січня-квітня поточного року сім осіб отримали одноразові допомоги для організації підприємницької діяльності.

Водночас, Надія Коломієць відзначила зменшення надходжень вакансій. Зокрема, у цьому році до установи надійшло 445 вакансій, що складає 86% від загальної цифри надходжень за аналогічний період минулого року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x