У Черкасах товарний потяг переїхав чоловіка

У Черкасах товарний потяг переїхав чоловіка

Повідомлення про скалічену людину до чергової частини патрульної поліції надійшло о 2 ночі 7 травня від машиніста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Стало відомо, що проїжджаючи неподалік аеропорту, машиніст вантажного потягу помітив чоловіка, який сидів на колії і не реагував на попереджувальні сигнали. Водій застосував екстрене гальмування та було вже пізно – людина опинилася під колесами. Інспектори вирушили на пошуки потерпілого.

Майже кілометр уздовж колії пройшли патрульні, аж доки натрапили на тіло людини. Чоловік був увесь закривавлений, йому відрізало ліву ногу та розтрощило голову. Неподалік потерпілого лежав пакет із продуктами та недопитим алкоголем. Патрульні надали чоловікові першу допомогу.

Медики майже одразу прибули разом із черговим екіпажем патрульної поліції, та через відсутність дороги до залізничної колії не змогли під`їхати близько до травмованої людини. Патрульні поліцейські доставили пораненого до карети швидкої допомоги на ношах та передали в руки лікарям. Чоловікові на вигляд близько 35 років, був одягнений у камуфльований одяг, документів, які посвідчують особу при ньому не було. Його доправили до реанімації, зараз стан потерпілого невідомий.

Патрульні поліцейські у вівторок навідаються до чоловіка і запитають, як він почувається.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x