Черкаські патрульні затримали дівчину з наркотиками

Черкаські патрульні затримали дівчину з наркотиками

Під час патрулювання вулиці Героїв Майдану патрульні звернули увагу на хлопця та дівчину, які стояли неподалік магазину, а коли побачили службове авто поліції, почали себе підозріло поводити. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Коли інспектори зупинили автомобіль та вийшли, парубок кинувся навтьоки. Наздогнати його патрульним не вдалося, бо молодик зник у дворах будинків. Тікаючи, юнак викинув згорток, у якому знаходилось 8 пакетиків подрібненої речовини рослинного походження, схожої на канабіс та 32 пакети порошку білого кольору, схожого на амфетамін.

Дівчину вдалося затримати. При поверхневому огляді у неї виявили 7 згортків із невідомою речовиною рослинного походження. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Панянку доставили до відділку поліції.

Зараз встановлюються усі обставини події, адже у діях затриманої вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x