Юні гімнасти із Черкащини – чемпіони України

Юні гімнасти із Черкащини – чемпіони України

Чемпіонат України серед юнаків з гімнастики спортивної з 2 по 8 травня приймав Івано-Франківськ. Про це «Нова Доба» дізналася від тренера Ірини Надюк на «Фейсбук».

Серед 18-ти обласних команд перемогу святкувала збірна Черкаської області у складі Чепурного Назара, Ковтуна Іллі, Шишка Дмитра, Сидоренка Ярослава, Севрука Івана. Черкаські гімнасти підтвердили минулорічний результат.

Друга команда Черкаської області (Смірнов Артем, Ващук Олександр, Васильковский Назар, Глоба Михайло, Коваленко Олександр) посіла високе четверте місце, покращивши торічний результат на дві позиції.

В особистих виступах за програмою кандидата у майстри спорту чемпіоном став Чепурний Назар (тренери Надюк І.В., Моргунов М.В.).

Серед першорозрядників срібну нагороду виборов Ковтун Ілля (тренери Надюк І.В., Моргунов М.В.), а бронза дісталася Шишку Дмитру (тренери Надюк І.В., Моргунов М.В.).

За програмою ІІ розряду другим на п’єдесталі став Севрук Іван (тренери Крижня В.В., Гладкий С.О.), третім – Сидоренко Ярослав (тренери Крижня В.В., Гладкий С.О.).
«Вітаємо адміністрацію та тренерський склад Черкаської ОДЮСШ «Олімпія», гімнатів та батьків з високими зверщеннями. Дякуємо президенту Федерації гімнастики спортивної черкаської області та Черкаському управлінню у справах сімї, моолді та спорту за підтримку та можливість участі у Чемпіонаті!» – зазначила тренер Ірина Надюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x