Дмитро Попруженко: Президент повинен тримати слово

Дмитро Попруженко: Президент повинен тримати слово

Президент школи №4 Дмитро Попруженко дуже цілеспрямований хлопець, який захоплюється кікбоксингом. Саме через любов до боксу, хлопець часто організовує спортивні заходи в рідній альма-матер. Також він урізноманітнює шкільне життя різними святами, ярмарками та конкурсами. Дмитро має ще багато ідей стосовно покращення шкільного життя та збирається втілювати їх у життя. Прикладом для наслідування серед політиків, Дмитро вважає Петра Порошенка.

– Активна життєва позиція вимагає «підзарядки» зранку. Що полюбляєш їсти на сніданок?
– На сніданок віддаю перевагу смачній вівсяній каші або пластівцям із молоком. Але коли маю мало часу, тоді чай або кава з тостами.

– Як ти став шкільним президентом?
– Після оголошення виборів у президенти школи, почалась передвиборча кампанія, до якої я ретельно готувався і подав свою кандидатуру. Кожен кандидат мав зробити стінгазету, де він представляв себе та свою програму. Президент обирався анонімним голосуванням серед учнів. За мене проголосувала більшість.

– Якою була твоя передвиборча кампанія?
– Я був захоплений створенням своєї передвиборчої кампанії, після оголошення виборів у президенти, я щодня думав: Як покращити шкільне життя? Які зміни внести?
Коли мої плани були готові, я створив стінгазету з особистою інформацією, фотографією та планами на навчальний рік. Я нікого не агітував голосувати саме за мене, просто оприлюднив реальні плани та зміни, які можна внести, на відміну від «захмарних планів» інших кандидатів.

– Які заходи зараз організовуєш у школі?
– Щовівторка я збираю учнівське самоврядування, де ми обговорюємо різні питання, які стосуються шкільного життя, складаємо план заходів на майбутнє. Найчастіше організовую спортивні заходи, оскільки я сам спортсмен і мені це цікаво. Змагання з різних видів спорту, як для старшокласників, так і для учнів молодшої школи. Дітям насправді цікаво змагатись, кожен з учасників відчуває себе частиною команди й прагне до перемоги. Спільно з педагогом-організатором також плануємо різні свята та вечори, ярмарки і конкурси. Ще маю багато планів, які хочу реалізувати до кінця навчального року.

– Якими якостями, на твою думку, повинен володіти президент?
– На мою думку, президент повинен володіти всіма позитивними якостями, насамперед такими, як: цілеспрямованість, доброта, порядність. Президент повинен тримати слово бути прикладом для інших

– Чи вплинуло на тебе «президентство»?
– Ні. Я такий самий учень школи, як і всі, просто з додатковими обов\’язками.

– Який відомий політик для тебе є прикладом?
– Прикладом для мене є президент України – Петро Олексійович Порошенко. Мені подобається його незламність, цілеспрямованість, впевненість у завтрашньому дні та стабільність. Це людина, яка досягла багато в своєму житті, на нього дійсно варто рівнятися.

– Якби в тебе була б можливість модернізувати систему освіти в нашій країні, які б зміни вніс?
– Мені здається, що її не потрібно модернізувати, її потрібно змінити рівняючись на Європейські країни.

– Якби мав годину аудієнції з Президентом України, про що б розмовляли?
– Насамперед я хотів би перейняти його життєвий досвід. Розпитував би про його дитинство та студентські роки, та як він став такою успішною людиною.

– Яке твоє хобі?
– Я маю багато хобі: з дитинства маю пристрасть до автомобілів відеоігор та футболу. Але зараз моє головне хобі – це кікбоксинг.

– Кажуть, що в житті потрібно спробувати все, але чи є речі, які б ти ніколи не спробував?
– Однозначно це наркотики. І взагалі я вважаю, що спробувати щось лише для «галочки», як на мене, – це безглуздо.

– Які риси характеру тобі не подобаються у людях?
– Дуже не люблю коли людина вперта та думає лише про себе. Також не кращими якостями у людях вважаю слабохарактерність та заздрість.

– Як плануєш поєднувати кар’єру і сім’ю в майбутньому?
– Спочатку треба побудувати кар\’єру, а тоді створювати сім\’ю. Якщо буде успішна кар\’єра – буде і щаслива сім\’я.

– Хто, на твою думку, повинен бути головою у сім’ї?
– Звісно чоловік, по іншому не може бути.

– Яка твоя головна мета у житті?
– Стати успішною людиною, створити сім\’ю, виховати власних дітей та дати їм хороше майбутнє.

– Що ти б побажав майбутнім кандидатам у президенти школи?
– Побажав би витримки, натхнення, креативності та успіху в цій важливій справі.

Маргарита Годуліна

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x