На Камʼянщині з підприємства викрали тонну соняшникового насіння

На Камʼянщині з підприємства викрали тонну соняшникового насіння

В одному із сіл Камʼянського району вночі троє чоловіків обікрали підприємство по переробці насіння соняшника. Їх було затримано під час реалізації викраденого насіння. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Камʼянського відділення поліції звернувся один із власників підприємства по переробці насіння соняшника. Заявник розповів, що з території невідомі викрали близько тонни соняшникового насіння загальною вартістю 8 тисяч гривень.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили причетність до злочину 30-річного охоронця товариства. Також поліцейські встановили ще двох його співучасників. Ними виявилися 46-річний житель Черкас та 45-річний житель Черкаського району. Викрадене насіння зловмисники вивезли на автомобілі. Крадіїв затримано з викраденим, коли вони хотіли його продати на ту ж саму фірму, яку обікрали.

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції трьом зловмисникам оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення згідно частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x