У гаражах черкаського автокооперативу підпільно торгували фальсифікованою горілкою

У гаражах черкаського автокооперативу підпільно торгували фальсифікованою горілкою

У ході проведення операції «Акциз-2016» співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області припинено діяльність двох місць нелегального продажу фальсифікованих алкогольних напоїв, які розташовувались у гаражних приміщеннях на території черкаського автомобільного кооперативу. Як встановили правоохоронці, двоє місцевих жителів здійснювали незаконне зберігання та збут черкасцям фальсифікату за ціною 250 гривень п’ятилітрова пляшка. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

На підставі ухвал суду в гаражних приміщеннях проведені обшуки, в результаті яких з незаконного обігу вилучено 132 п’ятилітрові пляшки водноспиртової суміші невідомого походження. Вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей попередньо оцінено у 66 тисяч гривень.

Стосовно «підприємливих» осіб розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування та вживаються заходи щодо встановлення походження вилученої підакцизної продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x