Черкаси короткометражні

Черкаси короткометражні

Фестиваль короткометражного кіно «КіноШот» вперше відбудеться у Черкасах. Організатори планують захопити черкасців переглядами фільмів просто неба на березі Дніпра, у Долині Троянд. А «Нова Доба» долучається до фестивалю як інформаційний партнер.

Зробити Черкаси короткометражними вирішила громадська організація «Місто на \”Че\”». Метою заходу «КіноШот» вбачають у створенні майданчика для творчого спілкування, розширення й зміцнення творчих та дружніх зв\’язків, обміну досвідом між молодими українськими режисерами і заслуженими кінематографістами України.

Фільми змагатимуться у трьох номінаціях: «Кращий короткометражний фільм», «Краща режисура», «Кращий сценарій». До участі у конкурсі допускаються фільми українського виробництва 2015-2016 років. Заявки до участі прийматимуть до 1 липня 2016 року.

Конкурсна програма фестивалю разрахована на три дні. Для завзятих кіноманів передбачено цікаві лекції про кіно, автограф-сесії, творчі зустрічі з відомими діячами культури та мистецтва. Захід відбуватиметься з 19 до 21 серпня цього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x