За вихідні від холоду постраждало 10 черкащан

За вихідні від холоду постраждало 10 черкащан

4 людини звернулися по допомогу в медичні заклади протягом минулої доби і ще п’ятеро – у суботу. Одна людина померла. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

1 лютого до Корсунь-Шевченківської районної лікарні із обмороженням нижніх кінцівок звернувся 17-річний житель із с. Драбівка.

Цьогож дня Шполянські лікарі надали допомогу 25-річному жителю районного центру, який обморозив верхні кінцівки.

Житель с. Іванівка Уманського району звернувся до центральної районної лікарні за медичною допомогою через обмороження пальців верхніх кінцівок. Також була надано допомогу 41-річному мешканцю с. Кочержинці цьогож району, який отримав обмороження верхніх кінцівок.

До Шполянської районної лікарні із загальним переохолодженням звернулася 64-річна пенсіонерка із м. Шпола. Потерпіла була негайно госпіталізована.

31 січня у с. Хлистунівка, Городищенського району у дворі поряд із власним житловим будинком сусіди виявили тіло 64-річного місцевого жителя. Попередня причина загибелі чоловіка – переохолодження.

Цього ж дня до Уманської центральної районної лікарні із діагнозом обмороження верхніх кінцівок було госпіталізовано одразу 3-х жителів із сіл Бабанка та Собківка. Із аналогічним діагнозом до Маньківської центральної районної лікарні було госпіталізовано жителя смт. Буки.

Стан здоров’я всіх потерпілих лікарі оцінюють як задовільний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x