Житель Золотоніщини побив і пограбував підлітка

Житель Золотоніщини побив і пограбував підлітка

На Золотоніщині молодик побив та пограбував підлітка, через те, що той ображав його меншого брата. За такі дії зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річної жительки одного із сіл району про грабіж. Заявниця повідомила, що її 16-річного сина пограбував місцевий молодик, побивши та відібравши мобільний телефон.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Зі слів потерпілого правоохоронці з’ясували, що зловмисник перестрів його на вулиці, почав погрожувати, після чого наніс декілька ударів по голові, потім відібрав телефон та зник з місця події. Правоохоронці отримали орієнтування та відшукали нападника за місцем тимчасової роботи. 22-річний односелець потерпілого пояснив свої дії тим, що вирішив таким вчинком помститися потерпілому за образи свого брата.

За даним фактом Золотоніським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x