Двох домушників затримала уманська міліція

Двох домушників затримала уманська міліція

Зловмисників, на рахунку яких близько 10 злочинів, викрито. Вони спеціалізувалися на крадіжках з приватних будинків та з перших поверхів багатоповерхівок.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міськвідділу міліції зверталися місцеві жителі з заявами про крадіжки. Люди розповідали, що з їхніх будинків та квартир викрадено побутові прилади, в деяких випадках зловмисники цупили й гроші.
Шляхи проникнення до житла, способи вчинення злочинів і речі, на які посягали зловмисники, вказували на те, що до цього причетні одні й ті ж особи. Надійшла інформація, що до даних кримінальних правопорушень можуть бути причетні 38-річний та 31-річний уманчани. Як з’ясувалося, раніше вони були ув’язнені за крадіжки і нещодавно звільнилися з місць позбавлення волі.

У міськвідділі чоловіки зізналися у вчиненні крадіжок, розповіли, що на злочини йшли цілеспрямовано. Для цього ходили вулицями міста Умань та шукали домоволодіння, де, на їхню думку, проживали заможні громадяни. Обравши підходящий момент, проникали через вікна в приміщення, виносили різну побутову техніку та гроші. Крадене продавали «з рук» випадковим покупцям за низькою ціною. Отримані таким шляхом кошти витрачали на власні потреби.

За фактами крадіжок слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Працівники міліції продовжують перевірку щодо причетності даних зловмисників до схожих злочинів на території міста та Уманського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x