На річці Рось виявили 6 сіток-павуків

На річці Рось виявили 6 сіток-павуків

Природоохоронний рейд берегами річки Рось з метою виявлення та знищення стаціонарних браконьєрських засобів лову «павуків», сіток та інших знарядь незаконного лову 13 травня провели спеціалісти Державної екоінспекції, надзвичайники та спецпризначенці Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Держекоінспекції в Черкаській області.

Павук – це заборонена снасть, пастка, що складається зі шматка сітки з приманкою, яка кріпиться до дуг, і стовпа з мотузкою. Принцип лову – раптовий підйом полотна.

Під час рейду вилучено 6 заборонених знарядь лову: 5 «павуків» розміром 3х3 та один розміром 6х6 метрів. Загальна площа сіток склала 81 кв. м.

Найбільше здивувало, вразило та обурило всіх представників природоохоронних органів той факт, що засіб лову «павук» був розташований у центрі села Михайлівка на р. Рось.

Жителів Черкаської області просять повідомляти до природоохоронних органів, якщо вони стали свідками незаконного вилову риби на водоймах Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x