176 юнаків претендують на навчання в Білозірській академії футболу

176 юнаків претендують на навчання в Білозірській академії футболу

Конкурсний відбір на навчання в Білозірську сільську академію футболу для дітей та юнацтва відбувся 10-13 травня у Білозір’ї на спортивно-оздоровчому комплексі ФК «Черкаський Дніпро». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Корпорація «Міжнародне фізкультурно-спортивне об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» та її засновники пов’язують майбутнє головної команди майстрів області з місцевими вихованцями футбольних шкіл і Білозірської академії футболу.

Академія завершує будівництво навчально-оздоровчого спортивного корпусу, розпочала формувати учбові групи, в яких юні футболісти мають розпочати заняття з вересня. Тому на базі футбольної академії в період з 10 по 13 травня було проведено перший перегляд юнаків різних вікових категорій, починаючи з 2000 по 2005 р.н.

Метою перегляду був відбір перспективних юних гравців до Білозірської академії. Протягом чотирьох днів свою майстерність продемонстрували 176 юних футболістів з різних куточків Черкаської області. Тренери академії відібрали найвправніших претендентів, які змогли продемонструвати найкращі показники швидкості, координації, техніки та тактичної зрілості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x