У Смілі затримали вуличного грабіжника

У Смілі затримали вуличного грабіжника

Серед білого дня незнайомець вирвав з рук мобільний телефон та зник у невідомому напрямку. Проведеними заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Хлопець розповів, що став жертвою вуличного грабіжника, який удень на центральній вулиці міста вирвав з рук мобільний телефон та зник в невідомому напрямку.

Як з’ясували правоохоронці, до правопорушення причетний 25-річний житель міста. Хлопець у минулому мав проблеми із законом. Його знайшли за місцем проживання. Своєї вини молодик не заперечує. З його слів, викрадений мобільний телефон виявився недорогим, тому він викинув його.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x