Понад 900 тисяч метрів квадратних доріг потребують ремонту на Черкащині

Понад 900 тисяч метрів квадратних доріг потребують ремонту на Черкащині

Весняне комісійне обстеження доріг, вулиць та залізничних переїздів відбулося наприкінці квітня. Співробітники відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності, відділів та відділень поліції області, спільно з представниками Служби автомобільних доріг у Черкаській області, керівниками комунальних та залізничних організацій перевіряли стан проїзної частини, узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В ході обстеження встановлено, що на території області потребує ремонту понад 928 тисяч м/кв дорожнього покриття на автомобільних дорогах. На вулицях та дорогах області відсутні понад 15 тисяч дорожніх знаків. Крім цього понад 50 % дорожніх знаків, які встановлені на вулично-шляховій мережі не відповідають вимогам нормативів (втратили свої світлоповертальні властивості, вкриті іржею, забруднені чи пошкоджені). Всього було обстежено більше 6 тисяч км доріг загального користування та 13 тисяч км вулиць та доріг комунальної власності.

Після зимового періоду експлуатації на дорожньому покритті проїзної частини вулиць і доріг населених пунктів області виникли різного роду деформації та недоліки.

За результатами обстеження власникам вулично-шляхової мережі упродовж квітня місяця вручено 24 приписи та 36 вимог, на посадових осіб, відповідальних за утримання шляхів, складено 24 адміністративних протоколи, направлено 36 інформацій в органи влади та 18 – в органи прокуратури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x