В уманчанина в домі та в дворі знайшли наркотики

В уманчанина в домі та в дворі знайшли наркотики

Під час обшуку в домоволодінні 39-річного жителя району правоохоронці виявили та вилучили шприци з нарковмісною речовиною. Вилучене направлено для проведення відповідного дослідження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського районного відділення поліції надійшла оперативна інформація щодо можливої причетності 39-річного жителя одного із сіл району до незаконного зберігання наркотиків. Дана інформація знайшла своє підтвердження.

По всій території вказаного домоволодіння, на вулиці, у приміщенні літньої кухні працівники поліції знаходили шприци із залишками речовини коричневого кольору. В одній із кімнат було виявлено два шприци та пластмасову ємність, які були заповнені рідиною темно-бурого кольору. Усі предмети працівники поліції вилучили та направили для проведення експертно-криміналістичного дослідження. У спілкуванні зі слідчим чоловік сказав, що вказану речовину зберігав для власного споживання. Правоохоронці встановлюють походження даних наркотиків.

За вказаним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x