На Чорнобаївщині вшанували обдарованих дітей

На Чорнобаївщині вшанували обдарованих дітей

19 травня у великій залі Чорнобаївської РДА відбувся районний захід вшанування обдарованих дітей. Вітання цього дня звучали надзвичайно розумній, працелюбній, талановитій, обдарованій молоді Чорнобаївщини з нагоди нагородження та вшанування переможців та дипломантів обласних предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких фестивалів-конкурсів, спортивних турнірів.

З вітальними словами та щирими побажаннями успішної реалізації своїх талантів до обдарованої юні Чорнобаївщини звернулися заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та начальник відділу освіти Раїса Піддубна.
Цьогоріч Чорнобаївщина має 23 переможців обласного етапу предметних олімпіад та 22 переможців конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. А також 28 переможців Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких фестивалів, конкурсів, виставок, чемпіонатів України.

На Чорнобаївщині вшанували обдарованих дітей
На Чорнобаївщині вшанували обдарованих дітей

У номінації «Інтелектуальна надія» за перемогу в ІІ та ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук та ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін нагороджено 41 учня з навчальних закладів району, серед яких 19 – з Чорнобаївської гімназії.
23 вихованці дитячої школи мистецтв та центру дитячої та юнацької творчості за перемогу у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах отримали відзнаки в номінації «Обдарованість і творчість».
У номінації «Спортивна гордість року» за чемпіонство у Всеукраїнських турнірах з дзюдо і самбо нагороджені 3 вихованки Чорнобаївської ДЮСШ.
А педагоги-наставники за якісну підготовку переможців інтелектуальних, мистецьких та спортивних марафонів заслужено відзначені в номінації «Гордість освіти Чорнобаївщини».
За підсумками роботи з обдарованими дітьми в галузі науки визначено переможців у рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів за результатами участі учнів у ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін.
Диплом за І місце – у Чорнобаївської гімназії (директор Тамара Дернова). Друге місце – Іркліївська ЗОШ (директор Ольга Гриценко). Третє – Великоканівецький НВК (директор Жанна Мицюк).
Усі номінанти отримали квіти, відповідні грамоти, дипломи, сертифікати. А також прекрасний концерт у виконанні юних аматорів сцени.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x