Жашківські депутати розірвали угоду з російським містом-побратимом

Жашківські депутати розірвали угоду з російським містом-побратимом

19 травня відбулось чергове шосте пленарне засідання сесії Жашківської районної ради сьомого скликання , яке провів її голова Максим Салій. Загалом депутати розглянули 40 питань порядку денного.
Традиційно обговорювались питання внесення змін до бюджету, земельних відносин, комунальної власності, тощо.
Одноголосно депутати проголосували за розірвання двосторонньої угоди Жашківського району Черкаської області з російським містом-побратимом. «Нова Доба» про це дізналася в Жашківській райраді.

Крім того, заслухали виконання ряду районних програм, зокрема: профілактики злочинності у Жашківському районі на 2011 – 2015 роки, розвитку земельних відносин у Жашківському районі на 2012-2015 роки, реконструкції та відновлення мереж вуличного освітлення населених пунктів Жашківського району на 2013-2015 роки, розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2012-2016 роки, уточнення Державного реєстру виборців Жашківського району на 2016 рік.

Значну увагу депутати районної ради приділили обговоренню та затвердженню низки районних програм, зокрема: уточнення Державного реєстру виборців Жашківського району на 2016 рік, створення, накопичення та утримання районного матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру і їх наслідків на 2016-2020 роки, організації рятування людей на водних об’єктах району на 2016-2020 роки, інформатизації сфери охорони здоров’я району на 2016-2020 роки, будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг у населених пунктах Жашківського району на 2016-2018 роки, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2018 роки, підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016-2020 роки, національно-патріотичного виховання молоді в Жашківському районі Черкаської області на 2016-2020 роки, здоров’я населення Жашківщини на 2016-2017 роки.

Не обійшли депутати увагою і питання про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції, співзасновником яких є Жашківська районна рада Черкаської області та прийняли рішення про ліквідацію Жашківської районної редакції радіомовлення.
Серед іншого, за пропозицією депутата районної ради Євгена Данченка, було прийнято рішення розглянути питання про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності ТОВ «Червона Зірка» в режимі закритого пленарного засідання.

За результатами голосування проект рішення щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності ТОВ «Червона Зірка» не набрав відповідної кількості голосів.
Крім того, народні обранці не підтримали питання про депутатський запит депутата районної ради Усатого А.М та про Стратегію розвитку Жашківського району на період до 2020 року.
Кожне питання, яке виносилось на порядок денний сесії проходило досить конструктивне та активне обговорення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x