Смілянські депутати прийняли ряд програм на сесії

Смілянські депутати прийняли ряд програм на сесії

20 травня 2016 року відбулося пленарне засідання восьмої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання.

До розгляду було внесено 32 питання, під час голосування порядку денного засідання депутатами було внесено також питання «Про головного лікаря центральної районної лікарні ім. Софії Бобринської», після обговорення якого прийнято рішення утворити тимчасову комісію районної ради з залученням відповідних спеціалістів з метою об’єктивного вивчення фінансово-господарської діяльності закладу. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Приступивши до розгляду планових питань порядку денного, депутати заслухали інформацію керівника Смілянської місцевої прокуратури про стан дотримання законності в районі; інформацію начальника відділу освіти райдержадміністрації про організацію літнього оздоровлення учнів загальноосвітніх шкіл району.

Було прийнято програму «Школа майбутнього», внесено зміни до програм «Турбота» та профілактики злочинності.

Серед актуальних питань – заслухано звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року та внесено зміни до бюджету на 2016 рік.

Окрім того, прийнято рішення: про реформування друкованого засобу масової інформації. засновником якого є районна рада; з питань управління майном комунальної власності; землекористування в межах компетенції районної ради.

Депутати розглянули в порядку контролю хід виконання чотирьох раніше прийнятих рішень ради, внесли зміни до складу постійної комісії ради з питань регламенту та заслухали інформацію на запит депутата Сергія Тимофієва.

На завершення роботи було затверджено план роботи ради на ІІ квартал 2016 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x