Майже 1000 черкасців скористалися правом на податкову знижку

Майже 1000 черкасців скористалися правом на податкову знижку

Своїм правом на податкову знижку скористалися 987 черкасців. Їм з бюджету повернуть понад 1,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у Черкасах Анна Білик. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

Найчастіше черкасці використовують право на податкову знижку на навчання. Таким правом скористались 787 жителів обласного центру, з бюджету їм буде повернуто майже 824 тис грн. 120 громадян задекларували право на податкову знижку щодо страхових платежів та пенсійних внесків, з бюджету їм повернуть 96,7 тис грн з метою одержання податкової знижки на частину суми процентів, сплачених ними за користування іпотечним кредитом подав податкову декларацію 71 громадянин. Їм буде повернуто 405,9 тис грн. 6 черкащанок скористались правом на податкову знижку щодо суми коштів, сплачених медичному закладу за оплату допоміжних репродуктивних технологій, сума до повернення складе 17,4 тис грн. Три громадянина реалізували право на податкову знижку за переобладнання транспортного засобу. Їм компенсують 4,9 тис грн.

Станом на 30 квітня 2016 р. громадянам, які задекларували право на податкову знижку, вже повернуто понад 1 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x