У жителя Чорнобаївщини знайшли патрони

У жителя Чорнобаївщини знайшли патрони

У сімейного дебошира, який вчинив сварку з дружиною, правоохоронці вилучили 14 патронів калібру 5,6 мм. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Чорнобаївського відділення поліції звернулась жителька одного із сіл району та повідомила про сімейну сварку з чоловіком. Дільничний інспектор поліції, що виїхав за викликом, встановив, що порушником виявився 32-річний чоловік заявниці. Конфлікт був залагоджений, та під час профілактичної бесіди правоохоронець на столі у господаря будинку побачив патрони калібру 5,6 мм в кількості 14 штук. Зі слів чоловіка стало відомо, що він не працює, на прожиття заробляє металом, який збирає по селу. Небезпечну знахідку знайшов на смітнику.

Як повідомив начальник Чорнобаївського відділення поліції Богдан Олійник речові докази вилучено і направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконнеповодження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x