На день села у Зеленій Діброві народився хлопчик

На день села у Зеленій Діброві народився хлопчик

У Зеленій Діброві уміють і працювати, і змістовно відпочивати. Тому День села 22 травня тут відзначили яскраво й масштабно – з прекрасним настроєм та великою кількістю гостей. Сільську громаду сердечно привітали: голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко, голова районної ради Інна Ус, депутат обласної ради Володимир Коломієць, депутат районної ради Петро Нечитайло, суддя апеляційного суду Черкаської області Віктор Подорога, сільський голова Ігор Щербак. На свято завітали: делегація СПОП «Відродження» на чолі з Тетяною Ляшенко та Валентином Лук’яненком, начальник сектору культури району Наталія Салій, начальник центру зайнятості Олександр Краснюк, прокурор району Галина Милаш, суддя Оксана Савенко, делегація з села Козацьке, на чолі з отаманом тамтешнього козацького коша, депутатом Звенигородської районної ради Олегом Голубом. Також прибули творчі сили з Товсти, Хлистунівки, Вільшани. Були гості з Черкас, Запоріжжя, Києва. Приїхали навіть гості з далекої Америки – штату Невада.
На сцену Будинку культури урочисто внесли прапор села, виконали гімн Зеленої Діброви. Порадував прекрасний концерт, організований місцевими талантами. Гості вручали подарунки громаді. Зокрема, козакам вручили якісне сідло для верхової їзди виробництва Німеччини. СПОП «Відродження» відзначило кращих працівників свого підприємства.

До свята було підготовлено виставку робіт сільських умільців. Для гостей Людмила Полякова проводила екскурсії по музею та цікавих місцях села. В парку катали дітей на конях Юрій Турчанович і Сергій Шахновський.
Як завжди, особливої енергетики святу додали місцеві козаки, які весь вечір гучно салютували з козацьких гармат. Під час народного гуляння смачну кашу приготували Віра Черевичня та Наталія Гук, яким допомагали Микола Прокопенко і Валерій Маслянич, частували усіх бажаючих.

На день села у Зеленій Діброві народився хлопчик

Для всіх присутніх стало приємною новиною, що якраз цього дня в сім’ї Василя та Лідії Федьорко о 4 годині 30 хвилин народився синочок! Це наймолодший житель Зеленої Діброви!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x