Чигиринського дебошира затримали поліцейські

Чигиринського дебошира затримали поліцейські

Правоохоронці затримали дебошира, який, через давню образу на свого товариша, висловився нецензурною лайкою в адресу його співмешканки, пригрозив фізичною розправою та розбив 2 вікна в її будинку. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 296 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Чигиринського відділення поліції зателефонувала 55-річна жителька одного з сіл району та повідомила про хуліганські дії. Жінка розповіла поліцейським, що до її співмешканця, якого не було вдома, прийшов п’яний чоловік який нецензурно лаючись погрожував їй фізичною розправою, і табуретом, що стояв в дворі, розбив 2 вікна в будинку.

Правоохоронці в складі слідчо-оперативної групи, що прибули за викликом, оглянули місце події, отримали опис кривдника та затримали його на одній із вулиць села. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель. З його слів стало відомо, що він будучі на підпитку зайшов до знайомого з’ясувати відносини, з яким в минулому у нього був конфлікт. Його не було вдома, він жінці не повірив та вчинив дебош.

За цим фактом Чигиринським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді карається штрафу від п\’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x