Жительку Чорнобаївщини обікрав сусід

Жительку Чорнобаївщини обікрав сусід

З території її домоволодіння чоловік викрав металеву драбину, яку обміняв на оковиту. Сума завданих збитків становить близько 1 000 гривень. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
З інформацією про крадіжку до чергової частини Чорнобаївського відділення поліції зателефонувала 63-річна жителька одного з сіл району. Жінка розповіла, що невідома особа з її подвір’я викрала металеву драбину.

Проводячи подворовий обхід села правоохоронці від випадкових свідків дізнались, що по селі ходив 44-річний сусід заявниці, який просив обміняти в нього металеву драбину на оковиту. Опис викраденого співпадав з описом, який надала потерпіла. Чоловіка правоохоронці знайшли за місцем проживання та запросили до відділення поліції для дачі пояснення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x