У Черкасах завалився тунель (оновлено)

У Черкасах завалився тунель (оновлено)

У Черкасах у Південно-Західному районі сталося завалення тунелю, який рили для прокладання труби. Під завалами опинився робітник, який саме виконував роботи. Його зараз визволяють рятувальники. Про це «Новій Добі» стало відомо з сайту «Інфоміст».

Подію на своїй офіційній сторінці у соцмережі \”Фейсбук\” щойно прокоментував речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко

– О 9-30 ранку на вулиці 30-років Перемоги в обласному центрі стався обвал підземного тунелю в якому на той час перебував робітник. За попередньою інформацією тунель для трубопроводу вздовж вулиці 30-років Перемоги прокладали на глибині 4 метри. У місці виїзду із заправки «WOG», під дорожнім покриттям, через спеціальні приямки, тунель назустріч рили троє працівників, коли від вібрації, що спричинив інтенсивний дорожній рух вулицею стався обвал. Всередині тунелю під час події перебував 38 річний робітник, якого внаслідок події засипало землею. Наразі, на місці події працює техніка КП \”ЧЕЛУАШ\”, а також три одиниці пожежної, спеціальної та аварійно-рятувальної техніки Управління ДСНС України у Черкаській області.
Усім учасникам події, інтенсивну психологічну допомогу надають екстремальні психологи управління. Планується, що після того, як екскаватор КП \”ЧЕЛУАШ\” зніме верхній шар землі, тіло загиблого звільнять рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x