На Черкащині затримали депутата на хабарі у 30 тисяч

На Черкащині затримали депутата на хабарі у 30 тисяч

Народна обранка вимагала від представника фермерського господарства кошти за виділення у користування земельної ділянки. Депутата затримано під час одержання частини неправомірної вигоди. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Національної поліції України.

До оперативників Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НПУ із заявою звернувся представник фермерського господарства про те, що депутат районної ради вимагає від нього неправомірну вигоду. 30 тисяч гривень запросив обранець за вирішення питання щодо виділення у користування земельної ділянки площею 4 га.

За фактом вимагання хабара слідчим управлінням ГУНП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Під час одержання частини неправомірної вигоди 38-річну обраницю затримали поліцейські. Вилучено 15 тисяч гривень.

Наразі депутат затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їй про підозру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x