Гирьовики УДПУ імені Павла Тичини тріумфували на Чемпіонаті світу та Європи в Порту

Гирьовики УДПУ імені Павла Тичини тріумфували на Чемпіонаті світу та Європи в Порту

Студенти факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Валентин Хмільовий та Вадим Марчак, які вибороли право захищати честь держави у складі національної збірної на Чемпіонаті Світу серед студентів та Чемпіонаті Європи з гирьового спорту (м.Порту, Португальська Республіка), продемонстрували високі спортивні результати. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Змагання, учасниками яких стали 166 спортсменів з 17 країн світу, відбулися на високому рівні. Українські гирьовики виступили найкраще: із міжнародних змагань Валентин Хмільовий (вагова категорія до 75 кг) привіз шість нагород (п’ять золотих та одну срібну) і встановив новий світовий рекорд серед студентів; Вадим Марчак (вагова категорія +90 кг) виборов п’ять нагород – чотири золотих та одну срібну медаль. В кінцевому підсумку збірна команда України здобула І загальнокомандне місце, обійшовши ізраїльських та італійських спортсменів. Серед студентських збірних українська команда також стала першою.

Гирьовики УДПУ імені Павла Тичини тріумфували на Чемпіонаті світу та Європи в Порту

Ректор УДПУ, професор Олександр Безлюдний радо зустрічав переможців міжнародних змагань, за яких щиро вболівав весь навчальний заклад. За словами спортсменів, запорукою успішного виступу на чемпіонаті Світу та Європи стали систематичні тренування та віра в перемогу.
Колектив університету щиро вітає Валентина та Вадима із заслуженими перемогами та бажає міцного здоров`я, подальших успіхів і нових здобутків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x