Студенти ЧНУ допомогли онкохворим дітям

Студенти ЧНУ допомогли онкохворим дітям

Студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького ініціювали збір макулатури, щоб допомогти онкохворим дітям. Долучитися до акції «Принеси макулатуру — врятуй життя дитині» закликали не лише громаду університету, а й містян. Благодійний збір макулатури підтримали й працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Зібрані кошти витратили на медичні препарати, які передали в Центр дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Благодійний фонд університету «Заради дитячої усмішки», заснований викладачем ЧНУ Жанною Дробот, вже давно співпрацює з центром і виховує в студентів бажання робити добрі справи.

Одним із організаторів акції є студент ННІ економіки і права Станіслав Павловський. Хлопцю знайомо, які витрати несуть батьки, лікуючи своїх дітей, бо рак спіткав і його родину. «Ми вирішили організувати цю благодійну акцію після того, як разом з викладачем, сходили на фотовиставку присвячену онкохворим дітям. Хоча фото були зроблені недавно, деяких дітей вже не було серед нас… Тоді групою ми зібрали кошти на лікування хлопчику, чиї батьки звернулися до благодійного фонду. Пізніше вирішили зібрати непотрібний папір, щоб хоч якось допомогти дітям», — розповів Станіслав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x