Чигиринські депутати внесли зміни до бюджету

Чигиринські депутати внесли зміни до бюджету

24 травня 2016 року проведено пленарне засідання позачергової сесії Чигиринської районної ради VII скликання. Його вела голова районної ради Валентина Алєксєєвець.

Головним питанням, яке розглянули депутати в ході засідання, було внесення змін до районного бюджету в зв’язку з необхідністю співфінансування з місцевих бюджетів проекту «Закупівля флюорографів для медичних установ Черкаської області». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

У ході засідання депутати також обговорили та затвердили Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Чигиринському районі на 2016-2017 роки.

Значну увагу депутати районної ради приділили також обговоренню питання оптимізації мережі навчальних закладів Чигиринського району, затвердили технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок та надали дозвіл управлінню соціального захисту населення районної державної адміністрації на поселення жителя міста до стаціонарного відділення територіального центру обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x