Через ревнощі чоловік забив жінку до смерті

Через ревнощі чоловік забив жінку до смерті

Тяжкі тілесні ушкодження він наніс металевим тросом, від яких жінка померла на місці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. За вчинене чоловік може потрапити за грати до восьми років. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До Шполянського відділення поліції зателефонував 35-річний місцевий житель та повідомив, що у власному будинку від отриманих тілесних ушкоджень померла його співмешканка.

Власник домоволодіння розповів, що вночі він повернувся з відрядження та в одній із кімнат у ліжку побачив свою співмешканку з іншим чоловіком. Від побаченого розлютився та схопив палицю, якою почав їх бити. Зорієнтувавшись, коханець втік з будинку, залишивши жінку наодинці з співмешканцем. Ревнивець схопив металевий трос та почав лупцювати ним 48-річну співмешканку, яка від отриманих тяжких травм померла на місці.

На цей час чоловіка затримано. За фактом слідчим відділенням Шполянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x