Шахрай ошукав уманчанина на 800 доларів США

Шахрай ошукав уманчанина на 800 доларів США

Таку суму потерпілий передав незнайомцю в якості оплати послуг за виготовлення кухонних меблів. Після того, як кошти потрапили до рук продавця, обіцяного товару замовник не отримав. Слідчі кваліфікують дії зловмисника, як шахрайство. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділення поліції звернувся 33-річний місцевий житель, який повідомив, що його ошукали на суму 800 доларів США. Як з’ясували правоохоронці, декілька місяців тому заявник через мережу Інтернет знайшов оголошення про виготовлення меблів. Замовивши кухонний гарнітур потерпілий надав передплату за роботу в сумі 800 доларів США продавцеві послуг. Проте після того, як кошти потрапили до рук афериста обіцяного товару замовник не отримав.

Проведеними заходами було встановлено, що до кримінального правопорушення причетний 30-річний житель міста. У минулому молодик справді здійснював виготовлення та реалізацію меблів, але останнім часом даним промислом хлопець не займався.
За цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x