Злочинці намагалися обікрасти тренувальний майданчик у Смілі

Злочинці намагалися обікрасти тренувальний майданчик у Смілі

У Смілі на залізничній станції поліцейські затримали двох зловмисників, які намагалися обікрасти тренувальний майданчик. За такий промисел чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення по лінії 102 про те що двоє невідомих здійснюють крадіжку металевих виробів з тренувального майданчику, який розташований в межах залізничної станції.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронцям вдалося затримати двох зловмисників на місці вчинення кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє непрацюючих 36 та 33-річні жителі Сміли. Їх доставили до відділку поліції для дачі пояснень. Як з’ясувалося зловмисники хотіли викрадене здати на метало приймальник, аби виручити кошти собі на випивку.
За цим фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x