Уманьский \”УТК-Ятрань\” обіграв \”Лідера\”

Уманьский \”УТК-Ятрань\” обіграв \”Лідера\”

З рахунком 2:4 закінчився матч \”Лідер\” – \”УТК-Ятрань\”. Умань – минулорічний чемпіон, а \”Лідер\” – на дні турнірної таблиці. Здавалося, все відомо ще до гри: уманчани приїдуть в гості, \”закриють\” підопічних Агаріна і поїдуть назад за 200 кілометрів. Та господарі не стали постачальником легких очок для претендента на чемпіонство, хоч і програли. Про це “Нова Доба” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

8 хвилина. Центральні захисники \”УТК\” помиляються при створенні штучного офсайду і Матвієнко тікає з центральної лінії під передачу Колоса. Нападник коліном проштовхує м\’яч повз Єрошева, а той вчисту його зносить і суддя одразу ж дає свисток, при тому, що м\’яч закотився у ворота! Вилучення Єрошова і до стандарту підходить Тарасенко. Удар над стінкою – гол! 1:0.

Не пройшло і п\’яти хвилин, як \”Лідер\” забиває вдруге. Нажаль, у свої ворота. Кубрушко чітко замкнув подачу з правого флангу від Коломійця – 1:1. Вилучення Єрошева зовсім не позначилося на малюнку гри. Візуально \”тепличників\” було більше ніж золотонісців і це простежувалося в кожній атаці. Дуже масовано \”зелені\” переходили від оборони в атаку і раз-по-раз їхні стабільні атаки завершувалися ударами по воротах Панченка.

За чисельної переваги \”Лідер\” дав \”УТК\” у цій зустрічі дуже багато вільного простору, за що постійно отримував. Парадокс. Команда в десятьох постійно мала більше простору і можливостей для розвитку власних атак і зовсім не закривалась позаду. На 53-ій хвилині рахунок логічно зрівнявся: Потапов вирвався на вільний простір і перекинув Панченка – 2:2.

Проти десяти наступів \”УТК\”, \”Лідер\” відповів одним і той на рахунку Колоса, але з гострого кута з лівої ноги Олександр придумати гол все ж не зміг, та й момент не сказати що максимальний. А тепличники продовжували гнути свою лінію, як би це банально не звучало, і домоглись свого. Провал на лівому фланзі оборони \”червоних\” грамотно використав Горобець і загнав м\’яч у дальню лузу воріт Панченка – 2:3.

А вже під самісінький свисток забив Казанюк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x