Сьогодні у Черкасах відбудеться свято віночків

Сьогодні у Черкасах відбудеться свято віночків

У понеділок 30 травня черкаські дівчата та хлопці демонструватимуть свої українські образи на святі «Барвисті віночки». Традиційний фестиваль віночків вже вшосте збере охочих о 16.30 по бульвару Шевченка, 243. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби міськради.

Серед дівчат визначатимуть володарку найкращого віночка в номінаціях «Весняний», «Богданівський» та «Креативний». Також визначать володарку найдовшої коси. Серед хлопців шукатимуть найоригінальнішого козака.

На учасників чекають цікаві конкурси та розваги, а на переможців – приємні подарунки. У рамках заходу відбьудеться показ моделей, фейс-арт та хенд-арт, майстер-класи та міні-концерт за участю талановитих дітей міста. Співорганізатори: Зразкова студія «У колі друзів» БМЦ та голова КСН «Богданівський» Оксана Мелікова.

– Фестиваль віночків – це справжнє свято краси та жіночності. Дівчата завжди вигадують собі чарівні образи, а їхні віночки – то ніби витвір мистецтва. Але на цьому святі задіяні не лише дівчата, а й хлопці. Обираємо серед учасників найкращого козачка. Знайти розвагу до душі матимуть можливість як діти, так і дорослі. Тому запрошую всіх стати учасником цього дійства, – зазначила організаторка свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x