Уманські правоохоронці на місці пожежі виявили наркосклад

Уманські правоохоронці на місці пожежі виявили наркосклад

У вказаному житловому приміщенні правоохоронці виявили та вилучили близько 800 грамів канабісу, 200 грамів амфетаміну, шприци, колби та інші заборонені предмети. Вилучене направлено на експертизу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про задимлення житлової квартири багатоповерхового будинку. На місце події виїхала чергова група пожежних та слідчо-оперативна група відділу поліції.

Всередині житлового приміщення працівники поліції виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, зовні схожу на канабіс, вагою близько 800 грамів; речовину білого кольору, зовні схожу на амфетамін, вагою близько 200 грамів; прекурсори, електронні ваги, шприци, каністри з рідиною невідомого походження, а також скляні колби різних об’ємів та трубки з залишками слідів наркотичної речовини.

Вказані предмети можуть бути використані для виготовлення наркотиків.

Як з’ясували правоохоронці, вказану квартиру власник домоволодіння здав в оренду на початку квітня поточного року 37-річному місцевому жителю. Про те, що в приміщенні відбуваються неправомірні дії, господар не знав, оскільки з моменту здачі квартири до винаймача не навідувався.

Проте, усі деталі події з’ясує слідство.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вказані речовини та предмети вилучено та направлено для проведення експертно-криміналістичного дослідження. Проводяться першочергові слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x